Saturday, 20 January 2018 17:37

Prikazujemo vam prve scene filma "Patuljci sa naslovnih strana" VIDEO

Domaća komedija o voditelju rijaliti programa "Patuljci sa naslovnih strana", reditelja Milorada Milinkovića, premijerno je prikazana u Sava Centru. Mlada glumica Milena Radulović bila je u centru pažnje na crvenom tepihu.

Patuljci sa naslovnih strana uzivo ceo film

Milorad Milinković, reditelj i scenarista, je u analizi savremene domaće televiziji ustanovio, ono što svi znamo, da je najzastupljeniji televizijski format, rijaliti program, savršen stub temeljac za njegovu najnoviju komediju. Na njemu je izgradio naše glavne anti-heroje Nikolu (Gordan Kičić) novokomponovanu televizijsku zvezdu koji je u Beogradu najpoznatiji po izjavi: "Ljubi čika" dok juri devojke koje su duplo mlađe od njega, Zorana (Boris Milivojević) vlasnika agencije koji realizuje rijaliti programe, Žaklinu (Milena Radulović) pobednicu programa "3 minuta slave" koja ne zna da glumi, da peva, niti da pleše, ali ju je majka Gordana (Jelena Đukić) rodila da bude lepa i da od nje napravi zvezdu, pa će uz pomoć svojih kontakata i nameštenih skandala da ćerku učini poznatom.

Patuljci sa naslovnih strana online gledanje na internetu

Moralno iščašeni glavni junaci uživaju u mračnim dubinama svojih planova i ideja. Svet "Patuljaka" je univerzum u kojem ne postoji reč "izvini", u kojem je najbolji onaj koji osmisli rijaliti u kojem se takmičari bore za donora koji će im obezbediti potreban organ, u kojem je rejting na prvom mestu i u kojem postoji program koji se zove "Goli otok".

Media

https://www.youtube.com/watch?v=PcfHm0k7Hu8
uzivo televizija
Loading ...