Wednesday, 07 November 2018 08:17

Ko je crveno beli vitez Milan PAVKOV!!!?

Uprkos tome što je postigao 23 pogotka u dresu Radničkog samo sezonu ranije, Zvezda je tražila ozbiljniju i pouzdaniju zamenu za Aleksandra Pešića, ali se Pavkov borio i na kraju dokazao da definitivno ima mesta u timu Vladana Milojevića.

Ključna je bila njegova energija s klupe u Salcburgu kada nije postigao gol, ali je pokrenuo ekipu, a zauvek će se pamtiti i večerašnja dva gola u pobedi nad Liverpulom.

Polako je dobijao poverenje navijača, svoje ekipe, a najvažnije je da konačno deluje da je dobio i samopouzdanje da i on sam UME i može, pa je tako vodio velike bitke sa stotinu puta skupljom odbranom Liverpula...

I dobio ih!

milan pavkov

"Utisci još nisu sumirani, srećan sam ubog istorijske pobede. Nisam bio svestan drugog gola, nisam stigao sa ga proslavim uopšte. Teško je bilo, nisu me štedeli, ali izborili smo se", rekao je Pavkov novinarima posle utakmice. 

Koji ti je draži gol? 

"Ne mogu da se odlučim, oba su posebna."

"Ušli smo dobro u meč i to je razlog dobre igre. Imali smo veliku želju da ih pobedimo večeras." 

Pavkov na početku priprema i Pavkov sada, mogu li da se uporede? 

"Ja imam svoj put i ne odstupam od svega toga. Trudim se i treniram svakog dana da budem boljh i bolji", poruka je Zvezdinog heroja. 

Pavkov priznaje da mu prijaju poređenja sa Nikolom Žigićem. 

"Žigić je za sebe, ja za sebe. Drago mi je kada me porede sa njim, imamo nekih sličnosti pa i njegov gol protiv Rome liči na ovaj. Razlog više da se radujem"

 
Dobra Zemlja
Facebook Group · 126027 чланова
Придружите се групи