Friday, 23 March 2018 20:34

Umesto zatvora za ŠVERC DROGE, sveštenici će nositi NANOGICE!?

Pop i veroučitelj su krajem februara u Mrčajevcima uhapšeni sa 27 kilograma skanka koji su sa severa Kosova vozili za Beograd. Za taj posao je trebalo od majke i ćerke, Svetlane i Ane Popadić iz Lopaša kod Požege da dobiju po 5.000 evra.
Dvojica Požežana su još u čačanskom okružnom zatvoru, a očekuje se da bi u narednim danima trebalo da odu svojim kućama, čim stignu nanogice. 
Kako objašnjava tužilac Višeg javnog tužilaštva u Čačku Ivan Zarić, dvojica Požežana su zaključila sporazum po kome su oni, dajući tužilaštvu informacije o ovom dogadjaju, stekli zakonski uslov za takozvanu nagodbu. 
"Prema potpisanom sporazumu oni će godinu dana provesti u kućnom pritvoru, odnosno dobili su 12 meseci zatvora uz mere elektronskog nadzora. Što se njih tiče, čačansko pravosuđe je u vezi sa tim sporazumom obavilo sve neophodne zakonske procedure. Čeka se da iz Zavoda za izvršenje zatvorskih sankcija dođu i postave im nanogice i čim se to dogodi oni će napustiti čačanski Okružni zatvor", izjavio je Zarić za Glas zapadne Srbije.

uzivo televizija
Loading ...