Sunday, 24 December 2017 20:11

POVUKLA SE SA SCENE Sve zanima šta će se desiti sa njenim likom u seriji

Mlada glumica koju je publika zavolela u filmovima "Montevideo" dodatno ih je zabrinula kada je povređena u pucnjavi poslednje epizode "Ubice moga oca". Nina Janković se u međuvremenu povukla zbog blagoslovenog stanja, ali je uspela da snimi nastavak ove kultne kriminalističke serije, čija prva epizoda novog serijala je emitovana u ove nedelje.

- Zadovoljna sam, postigli smo veliki uspeh sa prvom sezonom, a eto, i druga sezona je jako lepo ispraćena. Bila je odlična gledanost prve epizode, uspeli smo da i dalje budemo na samom vrhu. Svi komentari su pozitivni - kroz osmeh kaže Nina, koja je seriju ovog puta odgledala barabar sa publikom.
Kako je prethodnih godina imala izuzetno jak tempo zbog mnogobrojnih projekata na kojima je radila, ona priznaje da joj prija trudničko bolovanje. Lik Jelene sada na miru gleda kako je odigrala, očekujući svaku epizodu s nestrpljenjem.

- Nije još počela da mi nedostaje, tek skoro sam prestala da igram i nemam osećaj da sam na nekom odmoru. Trenutno uživam i odmaram se - ističe Nina, koja nije otkrila da li čeka dečaka ili devojčicu.

pametna kuca roletne garazna vrata
intelligent pametne kuce
Loading ...