Kako Lako

subota, 24 mart 2018 09:58

Sjajni Jokić cepao mrežice i približio Denver plej-ofu /VIDEO/

Košarkaši Denvera zadržali su šanse da se plasiraju u plej-of NBA lige, pošto su na teškom gostovanju nadigrali Vašington sa 108:100. Najzaslužniji za i te kako značajan trijumf bio je naš Nikola Jokić, koji je bio i najefikasniji na meču.Košarkaši Denvera zadržali su šanse da se plasiraju u plej-of NBA lige, pošto su na teškom gostovanju nadigrali Vašington sa 108:100. Najzaslužniji za i te kako značajan trijumf bio je naš Nikola Jokić, koji je bio i najefikasniji na meču.
Nagetsi imaju priliku da posle pet godina zaigraju u doigravanju najjače lige na svetu i ne žele da je tek tako propuste i izbore se za još nekoliko jakih mečeva. Na ruku im ne ide težak raspored, forma konkurenata, ali tim iz Kolorada u svojim redovima ima jednog važnog aduta - Nikolu Jokića.
Pokazalo se da je centar iz Sombora više nego dovoljan Denveru u pohodu na pobede i plasman među osam najboljih ekipa u Zapadnoj konferenciji. Potvrdio je to na gostovanju Čikagu, kada je zablistao pred srpskom publikom. Ništa nije bio lošiji ni u glavnom gradu Sjedinjenih Američkih Država, pošto je nosio svoju ekipu do velikog trijumfa.Tim iz Kolorada za bitno slavlje u Vašingtonu najviše može da zahvali baš Nikoli Jokiću, jer je postigao 25 poena i bio je najistaknutiji pojedinac na meču. Do tog košgeterskog učinka došao je šutirajući 10/21 iz igre, a svaki njegov pogodak bio je zlata vredan za "grumenje". Takođe, pogodio je i tri trojke, koje su svakoga puta u pravo vreme cepale mrežicu "mađioničara".
I to nije sve, Jokić je poenterskom učinku dodao još osam skokova i pet asistencija, a pravovremenim dodavanjima je omogućio saigračima da dodatno demorališu protivnika.
Uz Jokića, veoma raspoloženi za igru bili su i Džamal Marej sa takođe 25 poena, kao i Vil Barton sa 23. Dakle, sjajni trio Nagetsa je ubacio ukupno 73 poena, došao je 21 skoka i 13 asistencija, te nosi najveće zasluge za slavlje u gostima.

Read 1372 times
pametna kuca roletne garazna vrata
Loading ...