Kako Lako

nedelja, 21 april 2019 21:41

10 novih domaćih serija u 2019. i gde ih gledati!

2019. godinu obeležiće nikada bogatiji program domaćih serija i filmova do sada viđenih na našim prostorima. Osim nastavka serija Ubice Moga Oca i Senki nad Balkanom, tu je i nekoliko novih poput Serije Besa, Serije Pet, Serije Državni Službenik...

Predstavljamo Vam deset najpopularnijih serija u 2019 godine i sajtove gde iste možete gledati na internetu.

domace serije online uzivo

1. Serija "Besa"

Po nama najpopularnija serija u regonu. Da bi sačuvao svoju porodicu, Uroš je stavljen na test koji ispituje granice do kojih je spreman da ide. Na tom putu, osim Dardanove senke koja je neprekidno nad njim, Uroša prati i inspektor Interpola Petrit Koci, koji vođen svojim motivima želi da stane na put Dardanu Beriši.

Serija "Besa" online na internetu

2. Serija "Ubice Moga Oca"

Treća sezona jedne od najpopularnijih serija na ovim prostorima Serije "Ubice Moga Oca 3". Radnja serije prikazuje rad inspektora Aleksandra Jakovljevića i njegove pokušaje da reši ubistvo svog oca Mileta dok radi na svakodnevnim slučajevima krvnih delikata. Sa Aleksandrom na istragama rade i inspektori Mirko Pavlović i Zoran, a njihov rad nadzire načelnik Predrag Marjanović. Aleksandru, Mirku i Zoranu u istragama pomažu forenzičari Sava i Jelena, a sudski epilog slučajevima donosi tužiteljka Marija Radenković.3. Serija "Senke Nad Balkanom"

Serija "Ubice Moga Oca" sezona 3 online na internetu

3. Serija "Senke nad Balkanom"

Druga sezona popularne serije Dragana Bjelogrlića, Senke Nad Balkanom. Serija je smeštena između dva svetska rata u Kraljevini Jugoslaviji i prati priču dva inspektora beogradske policije, koji, neposredno pred Atentat u Narodnoj skupštini 1928. pokušavaju da reše misteriju ritualnih ubistava koja potresaju javnost.Serija "Ubice Moga Oca" online na internetu

Serija "Senke nad Balkanom" sezona 2 online na internetu

4. Serija "Državni Službenik"

Glavni junak je Lazar, mladi agent u usponu koji pokušava da nađe ravnotežu između porodičnog i poslovnog života. Kad se velika opasnost nadvije nad Srbiju, i kad više ne zna ima li na koga da se osloni, Lazar shvata da će morati da podnese veliku žrtvu i da radi mimo pravila kako bi spasao svoje sugrađane, svoju porodicu i sebe.

Serija "Državni Službenik" online na internetu

5. Serija "Žigosani u Reketu"

Serija se bavi sudbinom dvojice košarkaša koji nakon vanserijske sportske karijere započinju novi život i pokušavaju da se ostvare u drugim poslovima. Priča govori o dvojici nekada nerazdvojnih prijatelja i saigrača u slavnom košarkaškom klubu, koji je danas na rubu propasti, koji će njih dvojicu spojiti u pokušaju da ga podignu iz pepela. „Žigosani u reketu” takođe je i priča o drugoj šansi: za prijateljstvo, za oca i sina, propalu karijeru, drugoj šansi za neostvarene talente, drugoj šansi u potrazi za srećom, za generaciju čije su najbolje godine obeležili ratovi.

Serija "Žigosani u reketu" online na internetu

6. Serija "Pet"

Pet mladih žena su protagonistkinje ove serije sa kriminalističkim zapletom. Splet okolnosti, drugarice iz detinjstva, posle mnogo godina spoji u središtu obračuna zločinačkih klanova. Životi koje su živele pre toga i jesu ih i nisu pripremili za ono što će im se dešavati.

Serija "Pet" online na internetu

7. Serija "Koreni"

Serija je naišla na univerzalno dobre kritike. Hvaljeni su režija, scenario i verodostojni dijalozi, tenzija koju likovi stvaraju i napetost u zapletu, zatim muzička podloga. Najveće pohvale dobio je Žarko Laušević, za koga su „Večernje novosti” napisale da je „hodajuća emocija”. Priznanja za njihov rad dobili su naročito i Igor Đorđević i Sloboda Mićalović, koji su bili „odličan izbor za uloge koje su im dodeljene”, ali i Nenad Jezdić i Dara Džokić.

Serija "Koreni" online na internetu

8. Serija "Grudi"

Radnja serije smeštena je u Nikšić. Likovi su pripadnici srednje klase, intelektualci, neostvareni i šarmantni antijunaci, roditelji i oni koji pokušavaju da se ostvare kao roditelji. Jedna od ključnih tema je borba protiv kancera dojke. Tema priče je generacijsko, gimnazijsko prijateljstvo, a dramski razlog bolest, tako da se skreće pažnja na vrline i mane savremenog društva: tempo života, trka za afirmisanjem, opstanak, prijateljstvo, podrška, generacijski sukob i želja za boljim životom...

Serija "Grudi" online na internetu

9. Serija "Kralj Petar Prvi"

Nikada nije uspeo da napravi čvrstu vezu sa zemljom iz koje je potekao, narodom čiji je potencijalni kralj, niti titulom koja mu po pravu pripada. Spletom istorijskih okolnosti, vraća se u domovinu, uvodi parlamentarnu demokratiju na dvor i započinje obnovu Srbije. Ali Srbiji se neda da napreduje. Atentatom u Sarajevu počinje Prvi svetski rat. Posle dve herojske bitke na Ceru i Kolubari, vlada donosi odluku da je povlačenje neminovno.

Serija "Kralj Petar Prvi" online na internetu

10. Serija "Žmurke"

Žmurke je priča o sudbini dečaka i devojčica koji polaze u školu na dan Pobede nad fašizmom 9. maja 1945. Scenario je zasnovan na istinitim događajima i govori o sudbini dece pobednika i pobeđenih u zajedničkoj sredini na kraju 2. svetskog rata u Srbiji. Lovorike i odlikovanja za pobednike i kazna za izdajnike i zločince.

Serija "Žmurke" online na internetu

Read 8413 times Last modified on četvrtak, 09 maj 2019 10:03
pametna kuca roletne garazna vrata
Loading ...