Kako Lako

Zabava

Zabava (9)

Stare traktorske gume koje više ne mogu da se koriste možete uz malo kreativnosti pretvoriti u rekvizite za igranje dece. Mogu se koristite za bazene sa vodom, peskom, razne vrste poligona i sl. Ovog puta pripremili smo vam slikovitu priču izrade bazena za pesak od ukrašenih traktorskig guma.

traktorske gume za pesak

Traktorske gume za bazen sa peskom

U našem slučaju iskoristili smo zadnje gume sa kramponima jednog on najčešćih traktora kod nas, popularnog IMT fergusona 539. Njihova veličina je zadovoljavajuća za naš budući bazen sa peskom, a pogonske šare sa guma su zanimljive za bojenje. Takođe do ovih guma je i najlakše doći jer ih ima gotovo svako seosko domaćinstvo...

Bojenje traktorskih guma

traktorske_gume_za_pesak_primer_br1.jpg

Za bojenje i ukrašavanje guma koristili smo više različitih boja na uljanoj bazi. Ove boje odlično prijanjaju na podlozi od gume, a i cena je dosta pritupačnija od popularnijih boja na vodenoj i nitro bazi.

traktorske gume za pesak primer br2

Na početku smo odabrali boje za podlogu i ofarbali cele gume, nakon sušenja podloge, krenuli smo sa ukrašavanjem gde smo svaki od krampona obojili različitim nijansama a na kraju smo na preostalom slobodnom prostoru oko gume docrtali cvetiće. Na fatografijama možete videti primere naših guma koje smo ukrasili...

traktorske_gume_za_pesak_primer_br5.jpg

traktorske gume za pesak primer br4

Igralište od traktorskih guma napunjenih peskom

Na kraju preostaje samo da se obojene gume postave na željeno mesto i napune peskom.

Naše igralište od guma sa peskom je spremno!

 

petak, 14 decembar 2018 00:17

Žena u ovom znaku Ima jaku potrebu za avanturom

Written by

Ona je temperamentna, impulsivna i po potrebi provokativna.

Tačno zna šta želi i šta ne želi u krevetu i veoma je originalna.

grudi grudnjak dekolte

Ima jaku potrebu za avanturom, dominacijom i uzbuđenjem.

Ponekad deluje neukrotivo, ali se u potpunosti prepušta erotskom zanosu.

Ne podnosi jedino rutinu i nemaštovitost.

Ona je STRELAC!

Otvaranje marketa LIDl sirom srbije obeležile su brojne svađe, guranja pa čak i tuče oko ponuđene robe.

Neke od njih, ali svakako najbolje možete pogledati u klipu u nastavku teksta.

Uživajte!

 

utorak, 27 mart 2018 20:11

Sumnjate da vas neko špijunira na Facebooku?

Written by

Od sada vam Facebook omogućava da proverite da li neko drugi koristi vaš profil. Korišćenje ove opcije je veoma lako za sva starosna doba korisnika najpopularnije društvene mreže.


Samo idite na opciju:

> Sigurnost

> Gde ste prijavljeni.


I tačno ćete videti na kojim sve računarima i telefonima se koristi vaš nalog u tom trenutku.
Naravno, procena ovih lokacija nije uvek tačna, ali to i nije bitno pošto ćete sigurno znati gde ste vi sve ulogovani i da li postoji sumnjivo prijavljivanje vašeg naloga.

 

nedelja, 25 mart 2018 14:00

Ovo su NAJEMOTIVNIJI znakovi horoskopa

Written by

Ovo su najemotivniji horoskopski znaci sa kojima morate pažljivo...

Vodolija
Vodolije vole stabilnost u vezi i potreban im je stabilan partner na koga mogu da se oslone da će im ispuniti sve željice. Kada se pripadnici ovog znaka emotivno vežu za partnera traže čak i previše pažnje od njih. Želeće da da se dopisuju ceo dan i da provode što više vremena zajedno.

Blizanci
Pripadnici ovog znaka veoma lako se vežu za nekoga koga smatra simpatičnim i privlačnim. Blizanci ne vole da budu sami, pa zato, čim neko uđe u njihov život, oni žele da se brinu o toj osobi i nervozni su kad god pomisle da bi taj neko mogao da ih ostavi. Kada su u vezi Blizanci neprestano smišljaju neke zajedničke aktivnosti, kako bi se više vezali za partnera i kako bi bili bliži, prenosi Prva.rs.


Rak
Rakovi su poznati po tome što će ostati uz partnera i u dobru i u zlu. Njima je intimnost veoma značajna i lako se veže za nekoga. Ako ide na prvi sastanak sa nekom osobom, Rak verovatno već zamišlja kako će izgledati njihovo venčanje. U vezi voli osećaj međusobne zavisnosti i voli to što se lako veže za partnera. Veze sa Rakom su jake, ali ako ga partner ostavi, Raku će trebati dosta vremena da to preboli.


Devica
Pripadnici ovog znaka veoma vrednuju ljubavne veze. Lojalni su i trude se da daju do znanja partneru da im je veoma stalo do veze. Grade zdravu povezanost sa osobom sa kojom su u vezi i veoma im je važno da osete uzvraćena osećanja. Reciprocitet joj je veoma značajan.
Ribe
Emotivno povezivanje Riba ume da bude i te kako snažno. Ribe razumeju rizik koji to nosi, ali i dalje vole taj osećaj povezanosti. Obasipaće partnera pažnjom i nežnošću i neprestano će raditi na tome da se njihova veza gradi i jača.

petak, 23 mart 2018 15:33

10 ideja za ime vašeg kućnog ljubimca!

Written by

Osim što su lepa za ova imena se smatra da donose sreću i ljubimcu i njegovom vlasniku, uživajte...
1. Koko
Ovo šik ime svojim ljubimcima su prvi počeli da daju Francuzi i Španci. Smatra se srećnim, jer je u jednom dugogodišnjem istraživanju otkriveno da su psi sa imenom Koko bili najmanje pogođeni povredama i bolestima.
2. Mini
Kao stvoreno za malu ženkicu. Kao i kod imena Koko, i za ovo je istraživanje pokazalo da donosi veliku sreću.
3. Šiva
Ovo se češće daje ženkama, ali dobro će stajati i mužjacima. Šiva znači srećan, pa se veruje da psima koji se ovako zovu donosi veliku sreću i ispunjen život.
4. Laki
Jednako popularno i za ženke i za mužjake. Laki znači srećan pa će pas kojeg krasi ovo lepo, opušteno ime biti pravi srećković.
5. Luna
Značenje ovog pomalo mističnog imena je mesec pa tako i rimska boginja Meseca nosi ime Luna. Ako želite svoju ljubimicu da nagradite lepim i srećnim imenom, sa ovim imenom sigurno nećete pogrešiti.
6. Fredi
Pravo za slatku i razigranu pseću njuškicu. Fredi znači miran vladar, što znači da će svojoj porodici doneti sreću i blagostanje.
7. Peni
Ljupko, damsko stvoreno za vašu umiljatu dlakavu mezimicu. Ime znači novčanu jedinicu u valuti Velike Britanije, odnosno novčić, pa se veruje da će porodica koja svom psu da ime Peni uživati u materijalnoj sigurnosti. A materijalna sigurnost znači i dobra hrana za kućnog ljubimca.
8. Feliks
Često se daje macama, ali ni među psima ime Feliks nije retkost. To ni ne čudi s obzirom da znači sreća i uspeh.
9. Skaj
Ime koje znači nebo, ali i nosioca vode, što ovo ime čini vrlo moćnim jer je voda nepohodna za sav živi svet. Ovo poletno ime je uniseks, odnosno možete ga dati svom psu bez obzira na to da li je ženka ili mužjak.
10. Astra
Snažno ime koje znači zvezda i tako asocira na sve što je uzvišeno i nedokučivo.

Svinjokolj. Urnebesno smesni nacini srpskih domacina

867519228d1d5325856fc61d710ded0e XL

Sta reci... Pogledajte i sami ove vrhunske ideje

PAZNJA NIJE ZA LADJE OD 18 GODINA

 

Ruski policajci su prilikom pretresa kuće osnivača jedne vojno-patriotske organizacije u Sankt Peterburgu pronašli odraslog nilskog krokodila, prenela je agencija RIA novosti.

Životinja se nalazila u bazenu u podrumu kuće, a o tome su obavešteni nadležni organi. Gradska veterinarska služba pregledala je krokodila.

Gradski zoološki vrt je saopštio da neće primiti novog stanara jer, pored toga što nema mesta, krokodil nema nikakve dokumente.

Osim velikog reptila, policija je pronašla više od 20 improvizovanih eksplozivnih naprava, artiljerijske i minobacačke granate, oko sto šaržera i 40 prerađenih maketa automatske puške kalašnjikov.

AP navodi da je vlasnik kuće rekao da je krokodila dobio pre godinu dana. Ispituje se da li je držanjem te životinje prekršio neki zakon.

petak, 19 januar 2018 23:24

Ko je ukrao pare? (VIDEO)

Written by

Na Internetu je objavljen video koji je zabeležila sigurnosna kamera u jednoj radnji na kojem se vidi hrabri lopov koji krade novac u sred bela dana.


Prodavačica pakuje hranu za kućne ljubimce mušteriji, mušterija stavlja novac na pult, a onda se u kadru pojavljuje drugi radnik i pomaže prodavačici da stavi hranu u kesu.

U tom trenutku na vagu sleće ptičica i odleće s plenom!

Pogledajte:

Loading ...